About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

sahlins liten

Vi på OSW har kunskaperna och möjligheterna som behövs för att tillverka moderna industrihallar, lagerhallar, äffärslokaler, ladugårdar mm. Våra bygglösningar är flexibla och kan anpassas efter våra kunders behov och önskemål. Behöver ni helt nya lokaler eller en tillbyggnad på de redan befintliga så kan vi hjälpa er med de bästa lösningarna. Som huvudentreprenör håller vi i hela projektet, från ritning till färdig hall. Vi tillverkar själva stålkonstruktionen till byggnaderna i vår verkstad och klär sedan stålstommen med färdigisolerade väggelement. Vi bygger både kall- och varmlagerhallar, kontor inne i hallen, allt efter behov.

Elementen vi bygger med kommer i huvudsak från Kingspan och Paroc.

 kingspan         paroc 

Vi samarbetar bra med andra byggföretag och kan därför också tillverka enskilda delar till lokaler. Exempelvis så har vi bland annat tillverkat stålstommen till Lidl affärslokalen i Halmstad och Karlstad.

Vi har byggt paroc hallar till bland annat Wiwood i Vittsjö, Lekolars lagerlokaler i Osby och även affärslokaler mitt i Osby centrum.

Färgerna går att variera, vi kan göra kanterna (röda i bilden ovan) i den färg ni önskar och även elementen går att få i andra färger.

Är du i behov av en ny industrilokal eller tillbyggnad så kontakta Sven Wästergård för mer information. Vi hjälper gärna dig att bygga lagerhall!

 

Sven Wästergård
Telefon:   +46 (0) 479-106 11
Mobil:       +46 (0) 70-595 45 55
E-post:  

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.